Vertaalbureau engels

UW BOODSCHAP VERTALEN van en naar het engels

 

BOZZ is een Engels vertaalbureau waar dagelijks vele teksten van en naar het Engels worden vertaald. Het komt vaak voor dat Nederlanders denken dat zij de Engelse taal goed genoeg beheersen om ook teksten goed naar het Engels te kunnen vertalen. Echter lopen zij dan het risico dat de boodschap anders overkomt dan ze zouden willen. De vertalers van BOZZ vertaalbureau Engels brengen uw woorden over zoals ze bedoeld zijn. Zo weet u zeker dat uw boodschap juist overkomt!

 

Kwalitatieve vertalingen van en naar het Engels

Niet voor niets is Engels een veelgevraagde taal bij vertaalbureau BOZZ. Engels is namelijk de meest invloedrijke taal ter wereld en kent verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaans, Brits, Australisch en Canadees. Ons Engelse vertaalbureau garandeert een vertaling op niveau omdat onze medewerkers enkel naar hun moedertaal vertalen. Daarnaast wordt elke tekst na vertaling nogmaals gecontroleerd door een tweede specialist. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en de juiste tone of voice.

 

Vertaalbureau Engels voor alle vakgebieden

Bij BOZZ text & translations vinden wij het belangrijk dat onze vertalers thuis zijn in het vakjargon van de klant. Juridische teksten vereisen namelijk een hele andere schrijfstijl en woordkeus dan bijvoorbeeld toeristische teksten. Daarom zorgen we er altijd voor dat u bij ons vertaalbureau Engels wordt gekoppeld aan een vertaler met een specialisme in uw vakgebied. Wat voor tekst u ook bij ons aanlevert, wij zorgen voor een Engelse vertaling die perfect aansluit bij úw doelgroep!

 

BOZZ vertaalbureau Engels helpt u verder!

U kunt bij BOZZ vertaalbureau Engels ook terecht voor vertalingen naar andere talen. Wij kunnen uw boodschap naar alle moderne Europese talen vertalen en helpen u dan ook graag verder. Wilt u meer informatie over de diensten van BOZZ of meteen een offerte aanvragen? Bel dan naar 038 - 420 36 40 of stuur een e-mail naar info@bozz.nu. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 tot 17.00 uur. U bent bij ons aan het juiste adres als u een Engels vertaalbureau zoekt!

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ  Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

ONZE GEGEVENS

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

BOZZ is lid van

ATA, NGTV en

FNV Zelfstandigen