Vertaalbureau Hoogeveen

voor het vertalen van uw tekst(en) naar één of meerdere talen

 

BOZZ is een vertaalbureau nabij Hoogeveen dat uw boodschap kan vertalen naar één of meerdere talen. Wij leveren foutloos geschreven teksten met een duidelijke boodschap. Kort en bondig, goed leesbaar en in de juiste toon. Wij helpen u uw boodschap te verwoorden, zodat u gemakkelijk kennis kunt delen en nieuwe contacten kunt leggen met mensen die de Nederlandse taal niet spreken. Alle documenten die u voor vertaling bij ons aanlevert, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Voor de laatste check

Hebt u zelf een tekst vertaald? En bent u op zoek naar iemand die uw tekst kritisch bekijkt en waar nodig herschrijft? Dan kan ons tekst- en vertaalbureau nabij Hoogeveen u helpen. Of het nu gaat om een informatief artikel in een brochure, blog, zakelijke correspondentie of websiteteksten, geen opdracht is ons te gek.

 

Om zeker te zijn van een goed eindresultaat worden de vertaalde teksten altijd gecontroleerd door een tweede professional. Zo weet u zeker dat uw (potentiële) klanten in het buitenland op een professionele en juiste wijze worden benaderd!

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau nabij Hoogeveen?

Voor een goede vertaling zijn ervaren professionals nodig. Bij ons vertaalbureau vlakbij Hoogeveen kunnen zowel bedrijven als particulieren vertrouwen op het vakmanschap van onze vertalers. Wij kunnen uw boodschap vertalen naar alle moderne Europese talen. Onze vertalers vertalen alleen naar hun moedertaal, zijn allemaal in het bezit van een hbo-diploma of universitaire graad op het gebied van taal/vertalen en hebben meer dan drie jaar ervaring als vertaler. Het zijn stuk voor stuk talenten met gevoel en passie voor taal!

 

Een vertaalbureau nabij Hoogeveen inschakelen

Ons vertaalbureau vlakbij Hoogeveen levert hoogwaardige vertalingen in uiteenlopende talen. Dat heeft als voordeel dat u voor het vertalen van uw teksten niet op zoek hoeft te gaan naar meerdere vertalers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle teksten goed op elkaar worden afgestemd. Wilt u meer informatie ontvangen of van onze dienst(en) gebruikmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 038 - 420 36 40 of info@bozz.nu. Ons vertaalbureau dichtbij Hoogeveen is iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ  Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

ONZE GEGEVENS

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

BOZZ is lid van

ATA, NGTV en

FNV Zelfstandigen