Vertaalbureau Kampen

een vertaalbureau dichtbij Kampen inschakelen? Dat is een goede keus!

 

Wilt u een vertaalbureau dichtbij Kampen inschakelen? Dat is een goede keus! U kunt uw teksten zelf vertalen met behulp van een woordenboek of online vertaalmachine. Of u kunt de hulp inschakelen van een professional. Kiest u voor het eerste, dan krijgt u vaak te maken met grammaticale onjuistheden waardoor zinnen niet goed lopen. Of de boodschap wordt niet geheel begrepen. Toch liever een professional benaderen? Dan kan BOZZ text & translations, hét vertaalbureau uit de buurt van Kampen u helpen! Met hulp van dit bureau uit Zwolle zorgt u voor professionele benadering van uw buitenlandse doelgroep.

 

Zeker van uw boodschap bij hét vertaalbureau bij Kampen

Stel u wilt uw Nederlandse tekst vertalen naar het Engels. Wanneer deze tekst letterlijk wordt vertaald, zal de essentie van de boodschap niet hetzelfde zijn. ‘Het regent pijpenstelen’ wordt door een Engelsman bijvoorbeeld aangeduid met ‘It’s raining cats and dogs’. Dezelfde boodschap, maar met andere woorden. Om er zeker van te zijn dat uw boodschap overeind blijft na de vertaling, vertalen onze medewerkers enkel naar hun moedertaal. Daarbij wordt u bij ons vertaalbureau vlakbij Kampen ook gekoppeld aan een vertaler met een specialisme in uw vakgebied. Zo is er altijd een vertaler die bij uw vertaalopdracht past!

 

Expertise en kwaliteit

Bozz text & translations is een vertaalbureau nabij Kampen met een brede expertise wat betreft vakgebieden. Zo zijn er specialisten in software, toerisme, transport et cetera. Wat voor tekst u ook bij ons aanlevert, ons vertaalbureau vlakbij Kampen kan het voor u vertalen. Persberichten, mailings of toespraken bijvoorbeeld. En om er 100% zeker van te zijn dat wij kwaliteit leveren, wordt de vertaling ook nog nagekeken door een tweede editor! Zo kunt u uw tekst met gerust hart verspreiden.

 

Hulp bij vertalen via ons vertaalbureau dichtbij Kampen

Wilt u meer informatie over de diensten van ons vertaalbureau bij Kampen? Of meteen een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@bozz.nu of bel naar 038 - 420 36 40. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Ons adres is Wittensteinstraat 18 in Zwolle. Wij staan graag voor u klaar als u een vertaalbureau dichtbij Kampen zoekt!

 

Schakel de hulp van onze vertalers in. Bel voor het aanvragen van een offerte of meer informatie naar T 038 - 420 36 40 of stuur een e-mail naar info@bozz.nu. Ons vertaalbureau in Zwolle is iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ  Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

ONZE GEGEVENS

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

BOZZ is lid van

ATA, NGTV en

FNV Zelfstandigen